Este necesară hidroizolarea podelelor subsolului?

Home Forums Equipment Este necesară hidroizolarea podelelor subsolului?

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #36489 Reply
  janellbice
  Guest

  Așteptați până când veți avea scurgeri majore și posibile daune de apă la subsol nu este momentul să vă gândiți la impermeabilizare.
  Dacă mergeți mai departe cu hidroizolarea acum și preveniți inundațiile, vă veți economisi problemele unui efort scump de curățare și, bineînțeles, cheltuielile asociate cu asta.

  If you’re ready to find out more info in regards to hidroizolatie Beci visit our web-page. Există semne de căutat atunci când vă așteptați la subsol pentru necesitatea hidroizolării podelei subsolului și aceste semne ar trebui luate în serios și nu ignorate. Există semne evidente, cum ar fi bazinele de apă, dar în majoritatea cazurilor, semnele nu vor fi la fel de evidente. Uneori, poate exista o ușoară umezeală la subsol și aceasta poate proveni de la crăpăturile liniei părului până la găurile mari deschise în podea.

  Făinarea sau mucegaiul este cu siguranță un alt semn că există o nevoie de impermeabilizare în subsolul dvs. și ar trebui îndepărtată, iar impermeabilizarea ar trebui să aibă loc imediat.
  Acest lucru se poate face cu un proiect de bricolaj sau apelând la o companie profesionistă de hidroizolație. Oricum ar fi, hidroizolarea ar trebui să aibă loc cât mai curând posibil, deoarece problema nu se corectează niciodată și inevitabil se va agrava în timp.

  Dacă vă hotărâți să vă impermeabilizați, pot fi completate singure fisurile și găurile mai mici prin aplicarea mortarului simplu și apoi va trebui aplicat un strat superior impermeabil deasupra acestuia pentru a asigura eficacitatea mortarului. compania profesională de impermeabilizare fiind apelată pentru a evalua nevoia, ei vă vor sfătui care va fi cea mai bună metodă de impermeabilizare.

  În cazul în care contractantul stabilește că daunele sau daunele potențiale sunt mari, pot fi mai adecvate metode mai invazive de impermeabilizare.

  Aceste metode pot include excavarea în interiorul casei sau pe exteriorul casei. Poate include, de asemenea, instalarea unei pompe de cartuș. Ce metode alege antreprenorul și dvs., proprietarul casei, va depinde în mod evident de ce anume este necesar pentru a vă menține subsolul uscat și pentru a nu se deteriora.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Este necesară hidroizolarea podelelor subsolului?
Your information: