Tehnici avansate de impermeabilizare și întreținere a structurilor din beton

Home Forums Equipment Tehnici avansate de impermeabilizare și întreținere a structurilor din beton

 • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #36440 Reply
  haroldautry
  Guest

  Tehnici avansate de impermeabilizare a structurilor de beton:

  Produsele de impermeabilizare se dezvoltă în fiecare zi.
  Există sisteme precum Brick bat coba în uz de mai bine de 60 de ani. În același timp, noi produse sunt dezvoltate continuu și adăugate pe piață. Tendința recentă este de a evita tratamentele voluminoase – grele, cum ar fi brickbat coba. Scopul este de a evita încărcarea structurii și de a economisi eforturile la rupere.
  Acest lucru a dat naștere la adăugarea diferitelor care sunt improvizate peste tehnicile de membrană existente.

  Acestea includ:-

  Membrana E P D M (cauciuc)

  Membrana din PVC

  Membranele așezate slab

  Tratamente reactive chimic

  E.

  P.D.M. membrană

  Ce este E.P.D. Should you have any inquiries regarding exactly where along with how you can utilize hidroizolatie beci, you’ll be able to call us with our webpage. M.? Numele complet este etilen propilen Dien monomer. Acesta este un fel de Cauciuc. Membrana de cauciuc este mai bună decât membrana pe bază de bitum / gudron în următoarele aspecte: –

  Sensibilitate la temperatură – Nu sunt sensibile ca bitumul, care se înmoaie în lunile de vară.

  Rezistență chimică – Membranele bituminoase sunt sensibile la acizii prezenți în excrementele păsărilor. Cauciucul are o rezistență mai bună la acizi.

  Longevitate – Cauciucul are o longevitate mai bună datorită temperaturii îmbunătățite și rezistenței chimice.

  E.P.D.M.

  sunt utilizate pe scară largă peste terasă. Cu toate acestea, necesită protecție împotriva deteriorărilor mecanice, cum ar fi ruperea cauzată de obiecte ascuțite. Această protecție este asigurată de șapă de beton. Membrana EPDM este legată de bază prin soluție de cauciuc.

  Așezat slab: membrană din PVC

  Acestea sunt așezate în mod normal peste o bază.
  Membranele sunt fabricate din fabrică și livrate sub formă de role. PVC-ul este sensibil la razele Ultra Violate și, prin urmare, nu este utilizat în mod normal pe terasă. Se folosește în structuri subterane precum subsoluri, rezervoare de apă etc. Baza este pregătită prin așezarea P.C.C. Țevile sunt fixate la intervale regulate.

  Membrana este apoi așezată peste P.C.C. Țevile sunt lăsate să pătrundă prin membrană. Betonul plutei este apoi așezat peste membrană. Conductele sunt trecute prin plută.

  Construcția peretelui lateral este apoi preluată. Membrana este apoi preluată peste pereții laterali și adusă deasupra nivelului solului.
  Structura subterană este astfel învelită într-o membrană. Acest înveliș de membrană împiedică apa să intre în contact cu structura și previne scurgerile. Baza de sub P.C.C. este cimentat cu ciment în diferite etape pentru a preveni pătrunderea apei din subsol printr-o placă.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Tehnici avansate de impermeabilizare și întreținere a structurilor din beton
Your information: